Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/fbwpml.php) is not within the allowed path(s): (/sites/urnenvanglas.nl/www/:/sites/urnenvanglas.nl/www/:/sites/urnenvanglas.nl/subdomains/:/sites/urnenvanglas.nl/private/:/sites/urnenvanglas.nl/logs/:/sites/urnenvanglas.nl/backups/:/sites/urnenvanglas.nl/lib/php_include/cacert.pem:/sites/urnenvanglas.nl/tmp/:/tmp/) in /www/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61 Warning: is_readable(): open_basedir restriction in effect. File(/includes/Integrations/Bookings.php) is not within the allowed path(s): (/sites/urnenvanglas.nl/www/:/sites/urnenvanglas.nl/www/:/sites/urnenvanglas.nl/subdomains/:/sites/urnenvanglas.nl/private/:/sites/urnenvanglas.nl/logs/:/sites/urnenvanglas.nl/backups/:/sites/urnenvanglas.nl/lib/php_include/cacert.pem:/sites/urnenvanglas.nl/tmp/:/tmp/) in /www/wp-content/plugins/facebook-for-woocommerce/includes/Integrations/Integrations.php on line 61 Links - Urnen van glas

Links

Glasfragmenten

glasfragmenten.nl Dit is onze eerste webpagina, naast de huidige webpagina “unrnenvanglas.nl”.

Eeuwige Roos

eeuwigeroos.com Dit is de website van de groothandel die ons voorziet van vele urnen en as-ornamenten. Zij importeren vanuit het buitenland, waarmee wij onze collectie geblazen glas uit Nederland kunnen aanvullen.

Miali steenhouwerij

mialisteenhouwerij.com Wanneer de samenwerking met een steenhouwer gewenst is voor het vervaardigen en plaatsen van een glazen grafmonument gecombineerd met steen, dan werken wij samen met Steenhouwerij Miali in Meerkerk. Zij hebben zeer veel ervaring in het plaatsen van stenen grafmonumenten en hebben kennis en materiaal in huis waardoor wij graag met deze steenhouwer Miali samenwerken.